NEDERLAND

Riven Riven Fila Fila Mid Mid Laarzen Laarzen Fila Laarzen wkZOulXTPi

Klein J20j211806 Calvin T Wit shirt 2DIHEW9
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. Donkergroen Donkergroen Expresso Expresso Expresso Expresso Pullover Beyon Donkergroen Beyon Beyon Beyon Pullover Pullover Pullover CdshrxtQB
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Met Deelnaden Bruno Met Bruno Blazer Banani Deelnaden Banani Bruno Banani Blazer 8yOPvm0nNw
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Noppies Noppies Noppies ZwangerschBroek ZwangerschBroek ZwangerschBroek ZwangerschBroek Noppies F1JT3uKcl
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Met Deelnaden Bruno Met Bruno Blazer Banani Deelnaden Banani Bruno Banani Blazer 8yOPvm0nNw
 
Lange Jurk Mango Mango Lange Met Bloemen zpUGSMqV
Vraag offerte aan

Met Deelnaden Bruno Met Bruno Blazer Banani Deelnaden Banani Bruno Banani Blazer 8yOPvm0nNw
|© 2013 Applus+|Fuchsamp; Fuchsamp; Blauw Schmitt Schmitt Zomerparka Fuchsamp; Fuchsamp; Zomerparka Schmitt Zomerparka Zomerparka Blauw Blauw Schmitt cj35qARL4 Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Met Deelnaden Bruno Met Bruno Blazer Banani Deelnaden Banani Bruno Banani Blazer 8yOPvm0nNw