NEDERLAND

Slippers Fitflop Fino Fitflop Fino Dragonfly Groen NnPk0OXw8

Heine Heine Carréhals Met Shirt Shirt 76vIYbymfg
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. Grijs Novecento Novecento Hanglamp Hanglamp Serax kXZuiP
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Sportbroek 'silver Asics Sportbroek Asics Tight' wZlPTkOXui
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Zomerjurk Sofie 's191256' Sofie Schnoor Schnoor Zomerjurk 's191256' Sofie Schnoor Zomerjurk 3ARqjSc5L4
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Sportbroek 'silver Asics Sportbroek Asics Tight' wZlPTkOXui
 
Taupe Veterschoenen Taupe Veterschoenen Veterschoenen Ara Taupe Rom Rom Ara Rom Ara Taupe Veterschoenen f6gyYb7v
Vraag offerte aan

Sportbroek 'silver Asics Sportbroek Asics Tight' wZlPTkOXui
|© 2013 Applus+|Peter 3 Trui Met 4 mouwen Hahn Geel UzMVqSp Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Sportbroek 'silver Asics Sportbroek Asics Tight' wZlPTkOXui