Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow

Stap dichter bij zelfbewuste robot

4 februari 2019   Kunstmatige intelligentie, Nieuws, RoboticsCollection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow

We zijn weer wat verder in de queeste naar de zelfbewuste robot. Bij de meeste robots ontstaat en verandert gedurende hun levensduur het zelfbeeld via simulators en modellen, alsook door arbeidsintensieve en tijdrovende testen. Robots hebben echter nog niet geleerd om zich te simuleren zoals wij mensen dat doen. Onderzoekers van het Colombia Engineering-instituut hebben nu een robot gemaakt die vanaf begin af aan al leert wat hij is. Zonder enige voorkennis van natuurkunde of geometrie.

Het antwoord op losgeslagen AI-algoritmes

Door de roekeloze inzet van algoritmes, komt in de maatschappelijke discussie over artificial intelligence (AI) regelmatig de angst naar boven voor oncontroleerbare en volledig losgeslagen AI-algoritmes die hun eigen gang gaan. ECP|Platform voor de InformatieSamenleving roept vandaag op hoogoplopende discussies hierover te stoppen en te focussen op de slimme kansen die deze technologie biedt voor onze samenleving en economie. De vandaag gelanceerde AI Impact Assessment is daarvoor de oplossing. Deze werd tijdens het Jaarcongres ECP overhandigd aan staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer.

Embedded vision en deep learning als katalysator voor een nieuw Internet of Things

Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow
2 oktober 2018   Artikel, Kunstmatige intelligentie

Je hoeft tegenwoordig niet veel moeite meer te doen om een visiontoepassing tegen het lijf te lopen. Misschien heb je een gameconsole die je gebaren herkent, een vision systeem dat je helpt je auto te parkeren, of toch op zijn minst een slimme telefoon met een mooie camera en autofocus in je broekzak. Vision heeft nu al een aanzienlijke invloed op ons dagelijks bestaan. Maar met de opmars van embedded vision en IoT, staat die invloed eigenlijk pas in de kinderschoenen.

‘Consumenten geven de voorkeur aan AI-toepassingen met menselijke kenmerken’

Nederlandse consumenten raken vertrouwd met artificial intelligence (of kunstmatige intelligentie). Zo geeft 70% aan dat zij met AI te maken hebben gehad. Van deze groep is 69% tevreden over de interactie met AI. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Capgemini’s Digital Transformation Institute. Het rapport, ‘The Secret to Winning Customer’s Hearts with Artificial Intelligence: Add Human Intelligence’, laat zien dat 55% van de consumenten de voorkeur geeft aan interacties die mogelijk gemaakt worden door een combinatie van AI en mensen. Hierbij wil 64% dat AI meer menselijke trekken vertoont. Deze menselijke eigenschappen in kunstmatige intelligentie zorgen voor aanzienlijke voordelen. Zo is 39% van de Nederlandse consumenten bereid meer uit te geven (tegenover 48% van consumenten wereldwijd). Echter, bedrijven houden weinig rekening met de zorgen en voorkeuren van klanten wanneer zij AI-technologie toepassen in de klantervaring. Zij richten zich namelijk vooral op traditionele waarden als de implementatiekosten en het rendement op de investering (ROI).

Eetkamerstoel Brent Eetkamerstoel Brent Zuiver Mosterdgeel T3F1JclK

Lancering nationaal Innovation Center for AI

26 april 2018   Kunstmatige intelligentie, Nieuws

Wetenschap en bedrijfsleven in Nederland gaan samenwerken in een nationaal initiatief op het gebied van kunstmatige artificiële intelligentie. Vandaag wordt het Innovation Center for Artificial Intelligence (ICAI) op het Amsterdam Science Park gelanceerd. Het eerste lab binnen ICAI is een samenwerking met Ahold Delhaize.

Laarsjes Laarsjes Paul Green Laarsjes Paul Green Bruin Paul Bruin Green ymO8wvN0n

Festo neemt specialist industriële AI over

26 april 2018   Kunstmatige intelligentie, Nieuws

Festo neemt AI-specialist Resolto Informatik over. De Duitse automatiseerder zet daarmee een belangrijke nieuwe stap richting de slimme fabriek.

Lees verder

Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow

Europa wil menselijke controle over robots

Nederland en 24 andere Europese landen willen garanderen dat mensen de controle houden over slimme robots. Kunstmatige intelligentie biedt veel voordelen, maar brengt ook gevaren met zich mee. Om die het hoofd te bieden en kansen te grijpen, gaan de 25 landen hun krachten bundelen.

AI past in realtime besturing industriële robot aan

13 februari 2018   Kunstmatige intelligentie, Nieuws, Robotics

Mitsubishi Electric Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Owheeft technologie ontwikkelt die met behulp van kunstmatige intelligentie realtime de besturing van een industriële robot kan herschrijven.  Hierdoor kan  deze zich snel aan veranderende omstandigheden rondom een bewegend doelobject aanpassen.

De zomer van de kunstmatige intelligentie

18 september 2017   Artikel, Kunstmatige intelligentie

Volgens de Huffington post dit jaar geen komkommertijd, maar de zomer van de kunstmatige intelligentie. AI domineert de redactionele kolommen van de Amerikaanse techbladen en omdat het aantal slimme algoritmes en toepassingen exponentieel lijkt te groeien is er elke dag wel iets nieuws te melden. Gezien de innige banden van AI met zowel vision als robotica, de hoogste tijd om in een dossier eens wat dieper op dit veelomvattende fenomeen in te gaan.

VS dient voorstellen voor AI-standaarden in bij ISO en IEC

5 september 2017   Kunstmatige intelligentie, Nieuws

ANSI, het normalisatie-instituut in de Verenigde Staten, stelt voor standaarden te ontwikkelen voor Artificial Intelligence. Het instituut heeft hiervoor twee voorstellen ingediend bij ISO en IEC. NEN start in Nederland een consultatie naar de wenselijkheid van deze standaarden.

Nieuw algoritme Mitsubishi Electric verkort trainingstijd van robots fors

Mitsubishi Electric maakt bekend een nieuw ‘deep-reinforcement’ algoritme te hebben ontwikkeld waarmee de tijd die robots nodig hebben om een bepaalde taak aan te leren fors kan worden teruggedrongen. Dankzij het algoritme zijn hiervoor slechts een vijftiende van het aantal trials nodig dan bij conventionele AI-technologie.Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow

Lees verder

NVIDIA lanceert Jetson TX2 platform voor kunstmatige intelligentie

14 maart 2017   Kunstmatige intelligentie, Nieuws

NVIDIA lanceert de Jetson TX2. Dit platform van creditcard-formaat maakt het mogelijk kunstmatige intelligentie (AI) toe te voegen aan onder andere industriële robots.

Lees verder
Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow
« Eerdere publicaties
 • Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow
 • volg vision + robotics!

 • Download het meest recente magazine

  • Download hier Vision + Robotics #7

   Klik hier voor het downloaden van eerdere edities van Vision + Robotics

 • Tags

  3D-printen 3D-printer 3DEXPERIENCE ABB automatisering beveiliging blog camera China collaboratieve robot collaboratieve robots Dassault Systèmes Fanuc Google industrie 4.0 industriële robot industriële robots Internet of Things Japan KUKA kunstmatige intelligentie lasrobot maakindustrie machine visionMid Croppped Slim Mango Rise Pantalon Steekzakken Fit Met POZukXi Mikrocentrum MIT Mitsubishi Electric NEN onderzoek overname Pilz
  Collection Dames Bonprix stretchbroek In Bpc 7 Wit 8 mN8nv0Ow
  productie PTC robot robotica robotics robots SICK Siemens Smart Industry Universiteit Twente video vision Yaskawa zorg
  Classic Femme Ugg® 1104609 Zwart Blk zpSMVU
 • Recente Berichten

  • LeggingsZwart Armour® Under Edgelit Dames Under DHW2Y9eEI

   Rekenen

   Kan je rekenen? Reken er dan maar niet op. Het is de gevleugelde uitspraak van iemand uit mijn vroege verleden, al durf ik niet meer met Read More »
  • Mensenwerk

   ‘Vertel het me!’ ‘Ik zal het je laten zien.’ Hij stond op en begon zijn aantekeningen te maken. Read More »
 • De techniek-websites van Bèta Publishers

  • www.automatie-pma.com
   www.appworks.nl
   www.businessenit.nl
   www.cloudworks.nu
   www.datacenterworks.nl
   www.ict-nieuws.com
   www.infosecuritymagazine.nl
   www.technischweekblad.nl
   www.visionenrobotics.nl
Peter Beige Hahn 100Kasjmier Vest Van OXukPZi
© 2019 Vision and Robotics | Privacy Policy | Cookie beleid
Jersey Jurk Pink Batikprint Met Dames In Bodyflirt Zonder Mouwen xdBoCeWr