NEDERLAND

Zwart Normann Tafellamp Normann Tafellamp Momento Copenhagen Momento RjLSc54q3A

Sandalen Sandalen Zilveren Zilveren Zilveren Menbur Menbur b76Yfyg
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. Bijzettafel Tone Tone Two Two Donkergrijs Zuiver AqLR354j
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Blazer Themusthaves Boyfriend Zijde Oud Roze 76bgyYf
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Ritsamp; Ritsamp; Boots Gesloten Gesloten Ritsamp; Mustang Boots Mustang Gesloten Boots Mustang Mustang NwOPkX8n0
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Blazer Themusthaves Boyfriend Zijde Oud Roze 76bgyYf
 
Alix Woven Skirt Shiffon Ladies Peacock The Label ALq3R54j
Download de leaflet
Blazer Themusthaves Boyfriend Zijde Oud Roze 76bgyYf
Vraag offerte aan

Blazer Themusthaves Boyfriend Zijde Oud Roze 76bgyYf
|© 2013 Applus+|Laura Vita Laura Zwarte Enkellaarzen Vita Alcbaneo tsBCdhrxQ Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Blazer Themusthaves Boyfriend Zijde Oud Roze 76bgyYf