Fadenmeister Berlin Fadenmeister Berlin Jerseyblazer Multicolour Jerseyblazer Multicolour f7ybY6g

Draag je cultuurcentrum de Werft een warm hart toe, dan nodigen we je uit om ook het volgende seizoen (2018-2019) Vriend van de Werft te worden.Curvy Top 'talea' You About Top You About Curvy 'talea' SMzUqVp
Als Vriend van de Werft geniet je van interessante voordelen.

 

De Werft houdt van innige en meer nog van veelvuldige en zeer verscheiden relaties. Iedereen kan dan ook vriend worden. Een vriendenpas staat helemaal los van al dan niet vroeger gemaakte reserveringen. Ook als je nu vriend wordt van de Werft profiteer je van alle voordelen die daaraan verbonden zijn.Je wordt vriend omdat:

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor alle voorstellingen die door de Werft georganiseerd worden, los van het aantal gekozen voorstellingen.de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres.
  • je gedurende het seizoen één voorstelling gratis mag bijwonen. Je kan deze kiezen uit het lijstje stipvoorstellingen.
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden, zowel in de Werft als bij haar partners in cultuur
  • je een vriendenpas al terugverdient als je tickets voor enkele voorstellingen reserveert.
  • hoe meer voorstellingen je reserveert, hoe goedkoper het bezoek aan het cultuurcentrum voor je wordt.
  • je ook een vriendenprijs krijgt voor een aantal activiteiten van partners die hun activiteit organiseren in het cultuurcentrum.
  • je de seizoensbrochure via de post ontvangt
  • je je tickets kan ruilen
     Enkellange Peter Jerseybroek Peter Hahn Hahn Zwart 45RLA3j

Vriend worden


Ook dit seizoen kost een vriendenpas slechts 11 euro per persoon. Een vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen. . Ieder gezinslid dient een vriendenpas te hebben om samen te kunnen genieten van de vriendenprijs voor avondvoorstellingen. Kinderen waarvan één van de ouders Vriend van de Werft is, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs voor familievoorstellingen. Vriend worden kan via het internet, telefonisch op het nummer 014 56 66 66 of aan de balie van de Werft tijdens de openingsuren.
 

Jongeren


Jongeren (-26 jaar op het ogenblik van de voorstelling) met een lidkaart van JH de Vonk van het kalenderjaar waarin de voorstellingen plaatsvinden, genieten eveneens van het vriendentarief voor onze voorstellingen. Deze korting wordt uitsluitend toegekend bij reservaties aan de balie van de Werft op vertoon van een lidkaart van het huidige jaar en je identiteitskaart. Leden van de Vonk hebben geen recht op een gratis stipvoorstelling. Voor meer info verwijzen we je graag door naar JH de Vonk, Diestseweg 135, Geel. 014 58 84 30.

 

 U kan via deze link uw vriendenpas van De Werft bestellen.

Fadenmeister Berlin Fadenmeister Berlin Jerseyblazer Multicolour Jerseyblazer Multicolour f7ybY6g
Gewatteerde Gewatteerde Gewatteerde Jas Danwear Jas Danwear Danwear Gewatteerde Jas Danwear jMLUGSzVqp