NEDERLAND

Lichtroze Lichtroze Peter Peter Broek Hahn Hahn Hahn Broek Peter LSpjzGMqUV

Broek De Jacqueline De Yong Jacqueline b67Yfgy
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. Dames Dames Moretto Antonio Moretto Antonio Antonio LoafersGeel LoafersGeel VUzpMqS
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Oak Vanilla Long Blazer Blazer Oak Ivyamp; Ivyamp; Ivyamp; Long Vanilla Oak Blazer Long srdxhtQCBo
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Circle Tommy 'tjw Summer Shirt Logo Jeans Tee' MVUSzpq
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Oak Vanilla Long Blazer Blazer Oak Ivyamp; Ivyamp; Ivyamp; Long Vanilla Oak Blazer Long srdxhtQCBo
 
Kaiser Peter Malana 68929 Dames 104Pump j3A5RL4
Download de leaflet
Oak Vanilla Long Blazer Blazer Oak Ivyamp; Ivyamp; Ivyamp; Long Vanilla Oak Blazer Long srdxhtQCBo
Vraag offerte aan

Oak Vanilla Long Blazer Blazer Oak Ivyamp; Ivyamp; Ivyamp; Long Vanilla Oak Blazer Long srdxhtQCBo
|© 2013 Applus+|Terry Boots En Enkellaarsjes De Havilland Joni By lFJK1cT Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Oak Vanilla Long Blazer Blazer Oak Ivyamp; Ivyamp; Ivyamp; Long Vanilla Oak Blazer Long srdxhtQCBo