NEDERLAND

Bonprix Zonder Dames Zwart Mouwen In Collection Bpc Top PnOw0k

Met Zip Angels RitszakkenMalu Angels RitszakkenMalu Angels Jeans Jeans Zip Jeans Met b6vfY7gy
Applus RTD is een innovatief bedrijf dat betrouwbare en kwalitatief hoogstaande technologieën en diensten biedt. Applus RTD wil inzicht geven in de integriteit van uw installaties. Hoe we dat doen? Met op maat gemaakte oplossingen die ervoor zorgen dat componenten veilig gebruikt kunnen worden. Door middel van Magnetisch onderzoek testen we onder meer de integriteit van oppervlaktes om te voorkomen dat er scheurtjes of onregelmatigheden onopgemerkt blijven. Er komen weleens problemen voor aan het oppervlak van bepaalde objecten, zoals een gietstuk. Deze problemen zijn bijna nooit zichtbaar voor het blote oog, maar kunnen wel grote integriteitsproblemen veroorzaken. Die problemen voorkomt Applus RTD voor u. Enkellaarsjes Zwarte Pl Omoda Zwarte Omoda 34082 DIEH2YW9
 Wat is Magnetisch onderzoek?
 
Studio Mkt Kimono Leaf Verlini BlazerVermillon 0vmN8nwO
 
Magnetisch onderzoek maakt het mogelijk om gebreken aan en onder het oppervlak zichtbaar te maken. Dit is een Niet Destructief Onderzoek (NDO) methode, die speciaal ontwikkeld is om onregelmatigheden in ferromagnetisch materiaal te detecteren. Ferromagnetische materialen zijn magnetiseerbare materialen, zoals ijzer en staal. In het te onderzoeken materiaal wordt een magneetveld aangebracht met behulp van een zogenaamde ‘Yoke’. Op plaatsen waar scheurtjes en onregelmatigheden aanwezig zijn, wordt het magneetveld verstoord. Zo detecteren wij waar de onregelmatigheden, die tot problemen kunnen leiden, zich bevinden.
 
De voordelen van Magnetisch onderzoek
 
Magnetisch onderzoek is een relatief snelle en voordelige manier om oppervlakte defecten te detecteren. Het onderzoek is voordelig en hoeft daarnaast niet in een laboratorium plaats te vinden. Het kan overal worden uitgevoerd, wat ook weer kostenbesparende voordelen heeft.
Corti Blauer Sfoderato' Tussenjas 'giubbini usa c5Aj3qRL4
 
Magnetisch onderzoek toepassen
 
Applus RTD levert magnetisch onderzoek voor het detecteren van onregelmatigheden en scheurtjes aan de oppervlakten van ferromagnetische materialen, zoals ijzer en staal.
We maken de materiaalfouten zichtbaar met een suspensie van ijzerpoeder en olie. Er kan ook gekozen worden voor een fluorescerende suspensie. Dit maakt een hogere nauwkeurigheid haalbaar. Kortom: met Magnetisch onderzoek detecteren wij vrij eenvoudig, snel en voordelig scheurtjes en andere onregelmatigheden aan het oppervlak van uw materialen. Door deze tijdig te detecteren, kunnen ze gerepareerd worden en worden grote problemen voorkomen.
 
Contact
 
Wilt u meer weten over de basisprincipes van Magnetisch onderzoek? Bekijk onderstaande video of neem contact met ons op.
 
Studio Mkt Kimono Leaf Verlini BlazerVermillon 0vmN8nwO
 
Sneakers Replay Wit Replay Hoge Wit Replay Hoge Sneakers TlcKuJ513F
Download de leaflet
Studio Mkt Kimono Leaf Verlini BlazerVermillon 0vmN8nwO
Vraag offerte aan

Studio Mkt Kimono Leaf Verlini BlazerVermillon 0vmN8nwO
|© 2013 Applus+|'no275' Veterlaarsjes 'no275' Veterlaarsjes Shoepassion Shoepassion Shoepassion Veterlaarsjes Shoepassion Veterlaarsjes Veterlaarsjes Shoepassion 'no275' 'no275' 'no275' SVMqpzU Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid| Site map| Follow us Studio Mkt Kimono Leaf Verlini BlazerVermillon 0vmN8nwO